Interview with FRQNZY

Meet FRQNZY – the stage name of Malcolm S. Henderson, a 29-year-old Sagittarius fire sign from the DMV area (DC, Maryland, Virginia). Although he spent most of his time after high school in the west coast (LA, Hollywood, Bloomington), he has always had music in his blood, starting as early as the age of 7 when he began creating music on a piece of orange construction paper with white crayon.

FRQNZY takes his music career very seriously and has invested everything into it. He is a businessman with his own c corp and llc, as well as his own label, where ownership means everything to him. Although he has contemplated quitting music recently due to the world’s attention on what he refers to as “goofy shit,” he is unable to stop pursuing his passion, as it is an innate part of him that he cannot deny.

What inspires FRQNZY the most are the souls that have passed on, including his mother, father, children, best friend, grandmother, and aunt. He believes that the only way to keep their memory alive is to be the best version of himself, allowing their amazing qualities to shine through him.

FRQNZY’s passion for music was inspired by the late Tupac, who had a tremendous impact on the world and inspired FRQNZY to pursue his goal of creating music that delivers a message of love and positivity. His favorite producers include Eminem, Scott Storch, Dr. Dre, and Hit Boy, among others, but he also collaborates with his homies.

He has many incredible songs and beats, but some of his most notable works include Tainted & UNIFY (NEW), Die 2 Day (feat. Kendrick Lamar) (unreleased), and Victim (ft. Krayzie Bone), which is a special song that he self-produced and tells his life story. With an incredibly diverse catalog, he believes he doesn’t make bad songs.

FRQNZY is not currently signed to a record or label, but many have expressed interest in working with him. He is preparing to meet with QC and Def Jam on November 12th and will also be sponsored by Belaire in NYC HQ on the same day. He has performed many times, including going on tour with Bone Thugs N Harmony.

If he could collaborate with anyone, he would choose Eminem, Joyner Lucas, Busta Rhymes, J. Cole, JID, Drake, Missy Elliot, Timberland, Scott Storch, Hitboy, 50 Cent, Method Man, Redman, Babyface, Lauryn Hill, JayZ, Slim from 112, and Sammie.

FRQNZY’s ultimate goal is to restore love back into children’s souls through his music. He wants to provide them with real music on the same beats and vibes they are familiar with, but with a message. He believes that “Realmusicmatter” and has started a movement. Ultimately, he aims to take over the Billboard charts and leave a lasting impact on the world through his music.

Check out the interview we conducted with FRQNZY!

1. What’s your name?

Answer: Malcolm S. Henderson,  but my stage name is FRQNZY. (FRE•QUENCY) not frenzy everyone silent the Q LIKE WHY THE Q got to be QUIET. 

2. Where are you from? 

Answer: DC,MARYLAND,VA (DMV) but I spent most my time in the west coast after high school. (LA,HOLLYWOOD,BLOOMINGTON)

3. How old are you?    

Answer: 29 a evolving Sagittarius ♐️ 12/14 fire sign.And proud.

4 .When did you start making music 

Answer: Age of 7. On a piece of orange construction paper and white crayon.

5. How serious are you about your career?

Answer: So serious , I have invested everything into it, but I’m a business man, I have a c corp and llc. (My own label) ownership is everything to me. 

6. Have you ever thought about quitting music?

Answer: A lot lately, seems like the world just giving to much attention to goofy shit. But I can’t quit I don’t took it To FAR. It’s in me. And the WORLD NEEDS ME. The world needs a new FRQNZY to vibe to. I’m multi genre, Alt rock, pop, hip hop , rnb, im even getting involved with the edm world. I love challenging my talent; my gift. I need it as sharp as it can be for my purpose here on earth overall. 

7. Who inspires you the most?

Answer: All the souls that passed on. My mom dad, kids, and my best friend, grandma my aunt. Honestly I’m really all that’s left. But the only way they stay alive is if I live the best version of me! That’s the only way y’all will ever get a chance to see how amazing they were through me. And they memory must live on forever they soul deserves that. 

8.What got you into making music?

Answer: 2PAC, how he was Impacting the world and inspiring , that is my only goal the money and the fame is a plus. But we must remember it’s only a tool to be use to build. 

The world need love. And I can give that REAL shit that the game been missing. For a decade.

9.Who is your favorite producer? 

No order…Eminem, Scott Storch, Dre, can I say Ye? Lol will I get canceled… Hit Boy, RICHIE, GENO, 64, Banger Beats,20K, a lot of my homies frfr. 

10. What is one of your best songs/beats?

Answer: My most recent, Tainted & UNIFY(NEW)Die 2 Day(Feat.Kendrick Lamar) unreleased.Victim(ft. Krayzie Bone) this is special one, self prod and my life story. Honestly tho, it’s hard to pick one, I don’t make bad songs… go on my Ig @officalfrqnzy if you don’t wanna take my word for it. Very diverse catalog. #IdontMiss #Anygenre

11. Are you signed to a record or label?

Answer: No, but got a lot of them interested, only ones I’m prepping to sit with is QC& DEFJAM on the 12th of November. Same day I’ll be getting sponsors by @officialbelaire in NYC HQ.

12. Have you ever performed?

Answer: Alot , I was on tour with BONE THUGS N HARMONY. Last time I was on stage. 

13. Who would you most likely collaborate with?

Answer: EMINEM, JOYNER LUCAS, BUSTA RHYMES, JCOLE ,JID, DRAKE,MISSY ELLIOT

TIMBERLAND, SCOTT STORCH, HITBOY,50CENT,METHOD MAN, REDMAN, BABYFACE, LAURAN HILL, JAYZ , SLIM from 112. SAMMIE , even. 

14. If you could open for any artist who would it be?

Answer: EMINEM 

15. What’s next for you?

Answer: Restoring love back into these kids souls sonically.Giving them real music on the same beats and vibes they familiar with, but just a lil better. Music with a message. #Realmusicmatter it’s a movement 

But Goal wise: 

TAKEN OVER THE BILLBOARD CHARTS 

#1RECORD 

JIMMY KIMMEL

RADIO INTERVIEWS 

TIKTOK TAKE OVER 

MANY MORE. 

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here